Honlap szabályzat PDF Nyomtatás E-mail
Írta: attila   
2014. november 15. szombat, 07:50

Kedves Tagtársak!

Az Önkormányzati támogatásnak köszönhetően, a következő hetekben ünnepelhetjük Honlapunk negyedik születésnapját.

Elmondhatjuk, hogy szervezettebbé teszi tevékenységeinket, megörökíti, feledhetetlenné és emlékezetessé teszi rendezvényeinket, találkozásainkat, kirándulásainkat, az együtt töltött időszakokat.

Katalizátora lett technika fejlődésünknek, mert indításakor Egyesületünkből 6 fő rendelkezett internet előfizetéssel, mára tagságunk több mint 70 %-a érhető el házastársa, vagy családtagjai közreműködésével e-mailben, illetve tekintheti meg honlapunkat.

90 eseményről mintegy 1400 felvétel érhető el a Látvány fejezetben, alkalmat adva arra, hogy nosztalgiázzunk az együtt töltött időről, és felhasználhatjuk beszámolóink elkészítéséhez is.

A négy év egyhangú, változatosságot nélkülöző megjelenése helyett nagyobb dinamizmust várunk el azáltal, hogy a feladatokat megosztjuk, a tartalomszolgáltatásba valamennyi tagtársunkat bevonjuk.

Ennek a feladatnak megfelelő koordinálása érdekében készült el a Honlap Működtetési Szabályzat tervezete, melyet tanulmányozásra mellékelten megküldök, kérve érdemi észrevételek megtételét.

A vélemények egyeztetésére 2014.11.18.-án 10:00-kor találkozzunk a "Boszorkánykonyha" emeleti termében (Budaörs, Szabadság út 68.), hogy egy pohár forralt bor és egy lángos (a meghívó költségére) mellett véglegesítsük a tervezetet, hogy azt a következő taggyűlés elfogadhassa.

Meghívottak:

Frank Anikó elnök,            Török Mária alelnök,               Hugauf Árpád alelnök,           Csörgő Manyi szervezési felelős,

Sütő Ági és Ihász Gizi kulturális felelősök,                      Wagner Imre és Nagy Sándor látványfelelősök,

Molnár Vilmos hírlánc felelős.                                       Frank István                          Melich Gusztáv

Barátsággal: Erdélyi István.

A honlap-Szabályzat ide kattintva tekinthető meg.

Módosítás dátuma: 2014. november 20. csütörtök, 20:14
 

Látogatottságunk

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa143
mod_vvisit_counterEzen a héten837
mod_vvisit_counterMúlt héten1131
mod_vvisit_counterEbben a hónapban10372
mod_vvisit_counterMúlt hónapban8638
mod_vvisit_counterÖsszesen586026

We have: guests online
Az Ön IP címe:: 54.81.244.248
Ma van: 2018 júl. 21.